Videre med Plugins

Et plugin udvider funktionalitets mulighederne til den standard opsætningen, der er på din WordPress hjemmeside. Der findes rigtig mange forskellige slags plugins. Du kan se nogle af mulighederne på WordPress hjemmeside.

Gode Plugins
Men hvordan gennemskuer man om det er et godt plugin eller ej. Dette gøres nemmest ved at går ind på det valgte plugins WordPress.org plugin page, som kan findes ved en Google søgning. Når du har fundet siden, kigge efter følgende:pluginsx

  • Check om det kan bruges til din WordPress version
  • Hvor mange stjerne, det er blevet tildelt af brugerne
  • Kig på hvor mange der bruger pluginet
  • Se om der stadigvæk ydes support og laves opdateringer til pluginet

Følgende Plugins er anbefalelsesværdige:

Når man har installeret et plugin, skal man også konfigurere det. Det er forskelligt fra plugin til plugin hvordan det skal konfigureres. Nogle plugins gør en ny widget tilfængelig (fx image widget), andre plugins fungerer ved at man indsætter en såkaldt shortcode i et indlæg eller på en side (fx contact form 7), og andre igen er mere omfattende (fx WordPress SEO by Yoast).

Yderligere muligheder
Hvis du ønsker at arbejde mere med plugins så de er tilpasset dine behov, eller ønsker at komme i gang med at opsætte søgemaskineoptimering på din hjemmeside, er det muligt at komme på et kursus hos GENAU.