Om WordPressServer

WordPressServer er en undervisningsplatform til Genau.dks kurser og workshops i WordPress. Hjemmesiden er en del af kursuspakken, som indeholder:

  • adgang til din egen WordPress-installation med fuld funktionalitet
  • erfaren underviser der arbejder professionelt med WordPress i det daglige
  • grundig indføring i funktionalitet og teknik
  • øvelser og undervisningsmateriale

WordPress-kurserne er for firmaer, jobjægere, private og andre, der er interesseret i at lære WordPress at kende. Undervisningen er fordelt over to dage bestående af et mix bestående af teori og praktiske øvelser. På kort tid lærer du alle de grundlæggende funktionaliteter i WordPress og når du er færdig på kurset er du klædt på som webmaster.

Det er også muligt at vælge den ekstra dag 3 hvis du har særlige ønsker og behov. Fx hvis du vil vide mere om hvordan man kan bruge WordPress som backend til apps eller hvordan man optimerer hastighed på et site eller noget tredje.

Mere end 800 personer er siden 2010 gået gennem svingdøren disse kurser og workshops som i dag afholdes på månedlig basis. Kursusdeltagerne kommer fra en lang række forskellige organisationer og virksomheder.

Bag WordPressServer står webbureauet Genau.dk, som har mere end ti års erfaring med udvikling, drift og redesign af hjemmesider i WordPress og Drupal. Denne viden og erfaring, samt undervisernes uddannelsesmæssige baggrund fra IT-Universitetet, er fundamentet bag GENAUs WordPresskurser.

Hvis du er interesseret i at komme på kursus eller har spørgsmål så kontakt os her: kursus@genau.dk eller på telefon 27506481


Team

andreas_hagerman
Andreas Hagerman
erik_wulfsteen
Erik Wulf Steen Svendsen

        Genau.dk