Ændre i dit Theme

Det er muligt at ændre i det layout(Theme), du har valgt til din hjemmeside. En af de mest almindelige ændringer er at ændre skrifttypen på dit Theme.

Ændre skrifttype layout
Den bedste måde, at ændre skrifttypen på er ved at ændre den i CSS-filen. CSS bruges til at definere layoutet, farver og skrifttyper hjemmesiden.

Du finder CSS-filen ved at gå ind under menupunktet Appearence og trykker på Editor. Derefter vælger du Stylesheet (style.css). Det er her du kan ændre skrifttypen – men det kræver lidt kendskab til formatet CSS og html. Html bruges til at strukturer layoutet.

Det er en fordel at kunne html og CSS. Hvis du er interesseret, findes der forskellige sider der kan hjælpe dig med dette, de bedste sider er dog på engelsk, så som:

Lav dit helt eget design fra bunden
Man kan nå langt med standardtemaer, men tit har man nogle specifikke ønsker som et tema ikke kan indfrie. Hvis du ønsker at arbejde yderligere med dit eget tema, er det også muligt at komme på kursus hos GENAU, der hurtigt og effektivt vil gøre dig istand til at kunne designe dit eget tema. Det er en fordel at kunne lidt html og CSS, men det er også muligt at deltage på kurset uden viden om dette, da GENAU kan hjælpe dig med dette.